Дамски Сандали и Чехли

Дамските сандали и чехли които ще видите, са подбрани специално за вас. Всички сандали, както и дамски чехли са модни и стилни. Сандалите които предлагаме, а така също и чехлите са с различни височини на токчетата и подметките им, като разполагаме и с равни и ниски модели, които са предимно за всекидневието. Разбира се имаме и за официалните пов...

Дамските сандали и чехли които ще видите, са подбрани специално за вас. Всички сандали, както и дамски чехли са модни и стилни. Сандалите които предлагаме, а така също и чехлите са с различни височини на токчетата и подметките им, като разполагаме и с равни и ниски модели, които са предимно за всекидневието. Разбира се имаме и за официалните поводи, както и за строго официални случаи като абитурентските балове и сватбите. Но преди всичко е наблегнато на ежедневните модели, които гарантират удобство. Асортимента е значително богат от към цветовете, като съществено се набляга на топлите летни багри. Предстои ви да видите множество модели сандали на платформи от най-ниските до най-високите, а същевременно и чехли с платформи от вида на затворените саба. Дамското сабо на платформа е из между летните обувки с отворената пета, която е една от най-носените, поради удобството си, и лесното му обуване. Докато разглеждате, ще се натъкнете и на дамските сандали на токове, които разбира се също са с различни височини. Ясно е, че не всяка жена се чувства удобно на висок ток, но винаги се нуждае от един такъв чифт. Що се отнася до кожите на сандалите или чехлите, повечето модели са в екологично чисти еко кожи, но разполагаме и с модели в естествена кожа. Стремежът ни е, поне стелките им да са естествени, което е едно не маловажно предимство. Към сандалите, се причисляват и обувните изделия с отвори отпред при пръстите, както и при петата които могат да бъдат перфорирани от всякъде, а съответно разполагаме и с този стил. Едни от любимите летни модели на дамите са ниските и равни разновидности на чехъла или сандала, а даже и джапанката, на които също ще се натъкнете. Всичките са с меки и леки ходила, но най-вече плажните чехли и джапанките, с които голяма част от жените изкарват цялото лято. Ние от Hitobuvki.com, имаме богат опит в търговията с обувни артикули, и сме подбрали за жените една чудесна и модна лятна колекция от сандали и чехли за дамите, и ви предлагаме да и се насладите!

Още

Дамски Сандали и Чехли Съдържа 200 продукта.

Подкатегории

 • Сандали дамски

  Сандали дамски шеметно модни и удобни на най-ниски цени! Предлагаме ви да разгледате богатия ни продуктов каталог с дамски сандали, и да подберете най-подходящия за вас модел, който да подхожда на визията и вашия стил. Разполагаме както с ниски и равни модели, така и моделчета с токчета и платформи, предразполагащи към комфорт и удобство през целия ден!

 • Чехли дамски

  Чехли дамски различни модели на най-ниски цени! Момичета, разгледайте продуктовата ни страница с дамски чехли за лятото, и подберете най-доброто за вас измежду многото модели с различни форми и ходила. Разполагаме с всевъзможни разновидности като затворени и отворени отпред във вид на сабо с платформи, както и ниски и равни през пръста и между пръста. Поглезете нажните си крака и бъдете различни с комфортните ни модели!

за страница
Показване на 1 - 12 от 200 артикула
 • Бърз преглед
  29,00 лв В наличност
  Нов

  Дамски всекидневни ниски сандали на ниско ходило без пета изработени от висококачествена еко кожа, в актуален за топлото лятото бял цвят. Изчистен и стилен модел, нямащ украси с естествена стелка. Сандалите са с каишка и закопчаване при глезена, и са подходящи за ежедневието, и са между пръста, което гарантира удобство през целия ден.

  29,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  39,00 лв В наличност
  Нов

  Дамски летни боти на платформа. Ботите са изработени от еко велур с най-висок клас, в класическия топъл бежов цвят, перфорирани в горната част на дупки под формата на сърца. Подходящи са за ежедневието и за разходки. Без топъл хастар, долу при ходилото и петата са затворени. Летните ботички са с цип в страни и са доста оригинален модел за днешната мадама!

  39,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  29,00 лв В наличност
  Нов

  Анатомични сандали на платформа за дами обичащи удобството, изработени от висококачествена еко кожа, в актуален за топлото лятото бежов цвят с декоративни камъни. Изчистен и стилен модел, със стелка еко кожа. Сандалите са на равна платформа и са подходящи за ежеднивието, с ластик отзад, който гарантира доброто придържане към дамското краче, без закопчалки.

  29,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  26,00 лв В наличност
  Нов

  Чехли на платформа изработени от висококачествена еко кожа в актуален за сезона чер цвят, в допълнение с декоратевен цип. Чехлите са отворени отпред с ниска платформа, меки и удобни, подходящи за деформирани крачета. Еко дишаща стелка. Каишката добре придържа дамския крак, като позволява да се обуват и от жени с по-широки крака.

  26,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  29,00 лв В наличност
  Нов

  Чехли на платформа изработени от висококачествена еко кожа в актуален за сезона чер цвят. Чехлите са отворени отпред със средна платформа, меки и удобни, подходящи за деформирани крачета. Текстилна дишаща стелка. Каишката добре придържа дамския крак, като позволява да се обуват и от жени с по-широки крака.

  29,00 лв
  В наличност
 • Дамски Български сандали на платформа изработени от висококачествена еко кожа, в актуален за сезона бежов цвят, с допълнение от пандела и хастар от естествена кожа. Изчистен и стилен модел доста удобен с НЕ облечена платформа в бежово. Сандалите са подходящи както за ежедневието, така и за официални случаи. Могат да се комбинират с разноцветни чанти,...

  43,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  23,00 лв 27,00 лв В наличност
  Разпродажба!

  Дамски всекидневни ниски сандали на ниско ходило с пета изработени от висококачествеа текстил, в актуален за топлото лятото чер цвят, с допълннение на цветя. Изчистен и стилен модел, без аксесоари. Сандалите са с широк ластик и лесно обуваеми, и са подходящи за ежеднивието, не са през пръста, което гарантира удобство през целия ден.

  23,00 лв 27,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  39,00 лв В наличност
  Нов

  Дамски сандали на платформа изработени от висококачествен еко лак, в актуален за сезона бял цвят, с вътрешна част и стелка от кожа в еко нюанс. Изчистен и стилен модел доста удобен с облечена цветна платформа доста модерен. Сандалите са подходящи както за ежедневието, така и за официални случаи. Могат да се комбинират с разноцветни чанти, дрехи и аксесоари.

  39,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  23,00 лв 27,00 лв В наличност
  Разпродажба!

  Дамски всекидневни ниски сандали на ниско ходило с пета изработени от висококачествеа текстил, в актуален за топлото лятото цикламен цвят, с допълннение на цветя. Изчистен и стилен модел, без аксесоари. Сандалите са с широк ластик и лесно обуваеми, и са подходящи за ежеднивието, не са през пръста, което гарантира удобство през целия ден.

  23,00 лв 27,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  23,00 лв 27,00 лв В наличност
  Разпродажба!

  Чехли на платформа изработени от висококачествена еко кожа в актуален за сезона бял цвят с цвете за украса. Чехлите са отворени отпред със средна платформа, меки и удобни, подходящи за деформирани крачета. Естествена ортопедична дишаща стелка. Каишките добре придържат дамския крак, като позволяват да се обуват и от жени с по-широки крака.

  23,00 лв 27,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  36,00 лв В наличност
  Нов

  Дамски сандали на платформа изработени от висококачествена еко кожа, в комбинация от кафяво с бяло. Изчистен и стилен модел доста удобен с лека и пластична платформа доста модерен. Сандалите са подходящи както за ежедневието, така и за официални случаи. Могат да се комбинират с разноцветни чанти, дрехи и аксесоари.

  36,00 лв
  В наличност
 • Бърз преглед
  23,00 лв 27,00 лв В наличност
  Разпродажба!

  Чехли на платформа изработени от висококачествена еко кожа в актуален за сезона чер цвят с цвете за украса. Чехлите са отворени отпред със средна платформа, меки и удобни, подходящи за деформирани крачета. Естествена ортопедична дишаща стелка. Каишките добре придържат дамския крак, като позволяват да се обуват и от жени с по-широки крака.

  23,00 лв 27,00 лв
  В наличност
Показване на 1 - 12 от 200 артикула